Nieuwe verpakking

Oude verpakkingSinds jaar en dag zijn onze Indische saucijzen verpakt in paren van 2, 4 of 6 in een plastic zakje(zie foto) . Wij hebben het idee opgevat om de verpakking een meer eigentijds uiterlijk te geven en worden nu verpakt in, met folie afgesloten bakjes (zie foto's). Een stukje van de oude traditie zal hiermee verdwijnen. Wij denken echter dat met deze nieuwe verpakking ons product zowel voor de winkelier als voor de consument klantvriendelijker wordt. De presentatie is mooier, product informatie is duidelijker en het is beter te bewaren.
Waar het uiteindelijk om gaat veranderd uiteraard niet, de smaak van de Indische saucijzen zal onveranderd lekker blijven.

Nieuwe verpakkingOp de bovenzijde zal een etiket geplaatst worden met de productnaam, ingrediŽnten, het logo en THT-gegevens. Op de onderzijde van het bakje komt een etiket met barcode, bereidingswijze, gewicht en ons EG-nummer. De saucijzen worden op deze manier in aantallen van vier verpakt waarvan het gewicht altijd hetzelfde is. Hierdoor is het mogelijk om het product in te voeren in een scan systeem. Ons product voldoet hiermee tevens aan alle HACCP-eisen.

Nieuwe verpakkingMet deze nieuwe verpakking zal het voor een grotere winkel of supermarkt aantrekkelijk worden om de Indische saucijzen toe te voegen in het assortiment.

Product aanpassing
De trouwe klant is gewend de Indische saucijzen te kopen die afgebonden zijn met een touwtje. Ook dit maakt deel uit van de jarenlange traditie. Na lang wikken en wegen hebben wij besloten om met deze traditie te breken. Wij kregen van klanten te horen dat tijdens het braden de saucijzen wel eens openspringen omdat deze de ruimte niet krijgen om uit te zetten doordat ze afgebonden zijn.
In het belang van de klant en als gevolg van de nieuwe verpakking zullen wij vanaf heden de uiteinden van de Indische saucijzen niet meer afbinden. Door een verbeterd braadproces zal de smaak nog meer tot zijn recht komen. Wij hopen dat de klant hiermee gediend is.

Vanka-Kawat
Amboina B.V.